“King” d.o.o. Lukavac: Uzor u trgovini i uslugama

187

U srcu industrijske zone Lukavca, na Magistralnom putu, stoji tvrtka “King” d.o.o. Lukavac, čiji se uspjeh oslanja na posvećenost kvaliteti, izvrsnosti i neprekidnom rastu.

Osnovana 8. februara 2006. godine, “King” je u kratkom vremenu postao sinonim za vrhunsku uslugu i kvalitetu proizvoda. Tvrtka se bavi nespecijaliziranom trgovinom na veliko hranom, pićima i duhanskim proizvodima, nudeći raznovrsnost i pouzdanost svojim kupcima.

Jedan od ključnih čimbenika uspjeha tvrtke “King” d.o.o. Lukavac su njezini vlasnici, Elvir Kunosić i Oliver Tunjić. Obojica su poznati lukavčani, cijenjeni zbog svoje integriteta, poslovne etike i angažmana u lokalnoj zajednici. Njihova predanost poslu, ali i briga za zajednicu u kojoj posluju, zaslužuju samo riječi hvale.

Od samih početaka, “King” je pokazao izvanrednu poslovnu stabilnost. S godinama, bilježeći konstantan rast i razvoj, tvrtka je stekla bonitetnu ocjenu AA+, što je jasan pokazatelj njezine pouzdanosti i ugleda na tržištu.

Želja za pružanjem vrhunske usluge svojim klijentima motivira “King” da stalno unapređuje svoj asortiman proizvoda i usluga, prateći najnovije trendove i potrebe tržišta. Kroz pažljiv odabir proizvoda i neprestano poboljšanje usluga, tvrtka nastoji osigurati zadovoljstvo svakog kupca.

Kao tvrtka s vizijom, “King” d.o.o. Lukavac nije samo trgovac – oni su partner svojim kupcima i zajednici u kojoj djeluju. Njihova posvećenost društveno odgovornom poslovanju vidljiva je kroz sudjelovanje u lokalnim inicijativama, podršku razvoju lokalne zajednice i brigu za okoliš.

Uz neprestanu predanost kvaliteti i izvrsnosti, te vodstvo koje se oslanja na integritet i poslovnu etiku, “King” d.o.o. Lukavac nastavlja biti uzor u trgovini i uslugama, ne samo u Lukavcu, već i šire.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Sličan sadržaj

Džemal Šabić, direktor FTV: Podnijećemo krivične prijave, ovo je bespravno djelovanje i samovolja

Generalni direktor RTV FBiH za N1 je komentarisao nakon što je BHRT...

Subašić: Zločinci su još slobodni, jutros sam srela jednog koji je silovao žene pred mojim očima

Predsjednica Udruženja Majke Srebrenice Munira Subašić poručila je da je za njih...

Marfi u Potočarima: Rezolucija o Srebrenici je korak za napredovanje regije ka pomirenju

Ambasador SAD u BiH Majkl Marfi (Michael Murphy) obratio se na otvaranju...

Novosti